Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Γ.Ραγκούσης «Την ώρα της πυρκαγιάς είναι αδιανόητο να προτείνει συναίνεση ο πυροσβέστης και να την αρνείται ο εμπρηστής»

«Δεν υπάρχει δυσκολότερη περίοδος στη σύγχρονη ιστορία για να είσαι μέλος της Βουλής όπως και μέλος της κυβέρνησης» λέει ο Γ.ΡαγκούσηςO υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης
     Ο υπουργός Εσωτερικών  Γιάννης Ραγκούσης στέλνει με συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα Real News μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.
    Ο υπουργός Εσωτερικών δηλώνει, υπενθυμίζοντας τη δέσμευση του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2013.
   «Όποιος οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές είναι σαν να της δίνει την τελευταία σπρωξιά στο γκρεμό» τονίζει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης.
   «Δεν υπάρχει δυσκολότερη περίοδος στη σύγχρονη ιστορία για να είσαι μέλος της Βουλής όπως και μέλος της κυβέρνησης» αναφέρει ο κ.Ραγκούσης.
    Ο υπουργός Εσωτερικών ασκεί κριτική στον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ για τη στάση τους, λέγοντας πως «ο κ. Σαμαράς βάζει το προσωπικό και μικροκομματικό του συμφέρον πάνω από το εθνικό».
   «Την ώρα της πυρκαγιάς είναι αδιανόητο να προτείνει συναίνεση ο πυροσβέστης και να την αρνείται ο εμπρηστής» λέει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: