Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Με Μπαρόζο συναντάται τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός

Από παλαιότερη συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ζοζέ ΜπαρόζοΟ πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο
    Για τη Δευτέρα ορίστηκε το ραντεβού του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο στις Βρυξέλλες.
   Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί για μια νέα δυναμική στη μεταρρυθμιστική πορεία της ελληνικής οικονομίας, αλλά και εκτόνωση των αντιδράσεων στο εσωτερικό της χώρας.
   Η συνάντηση του κ. Παπανδρέου με τον κ. Μπαρόζο και ενδεχομένως με τον κ. Γιούνκερ έρχεται μετά και τη συμφωνία μεταξύ του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί και της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ για μια λύση κατά το πρότυπο της «Πρωτοβουλίας της Βιέννης», δηλαδή η εθελοντική συμφωνία μετακύλισης του ελληνικού χρέους.
    «Καλώ όλες τις πολιτικές δυνάμειες να βάλουν όλη τους την δύναμη, ώστε να διασφαλιστεί ευρύτερη πολιτική στήριξη στις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η Ελλάδα. Είναι μεταρρυθμίσεις για το καλό του λαού και για το καλό της Ελλάδας» είπε ο κ. Μπαρόζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: