Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Έκτακτη συνάντηση Παπούλια - Παπανδρέου αυριο Τετάρτη

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο ΠαπούλιαΟ πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια
       Έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα έχει την Τετάρτη, κατόπιν αιτήματός του, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
    Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.
    Νωρίτερα ο βουλευτής Φλώρινας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και την ανεξαρτητοποίησή του.
Στην τετρασέλιδη επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, ο κ. Λιάνης επικαλείται λόγους συνείδησης και δηλώνει ότι «δεν πιστεύει πλέον στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης».
Σχολιάζοντας την κίνηση του κ. Λιάνη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής τόνισε ότι οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται «μπροστά σε εθνικά κρίσιμες αποφάσεις» για να αποφευχθεί «μια καταστροφική χρεοκοπία που θα υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας».
«Έχοντας συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης και συνείδηση της πραγματικότητας και των αναγκών της χώρας και του λαού, όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας» τόνισε ο κ. Πεταλωτής.



Δεν υπάρχουν σχόλια: