Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Πονοκέφαλος στη ΝΔ και εκνευρισμός στο ΕΛΚ !


    Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των στελεχών της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς που ζητάνε από τον κ. Σαμαρά να συναινέσει, με πιο χαρακτηριστική τη δήλωση του Χορστ Ζεεχόφερ, Πρωθυπουργού της Βαυαρίας και προέδρου του κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης CSU που συμμετέχει στον κεντροδεξιό κυβερνητικό συνασπισμό της Ανγκελα Μέρκελ.
   Ενδεικτική είναι η δήλωση του Χορστ Ζεεχόφερ, προέδρου του κόμματος της Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης CSU που «κάρφωσε τη ΝΔ λέγοντας, πως «δεν μπορεί, ειδικά το συντηρητικό κόμμα στην Ελλάδα, να μπλοκάρει την εξυγίανση της χώρας».
    Μάλιστα, αφού είπε ότι : «Η στάση της Ν.Δ. προκαλεί εκνευρισμό στο ΕΛΚ» ανήγγειλε ότι το θέμα αυτό θα συζητηθεί στη Σύνοδο της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.
    Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης πρόταξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
   «Οι Έλληνες αυτό που θέλουν να δουν, έστω και τη δωδεκάτη, στα πρόθυρα δηλαδή μιας εθνικής κατάρρευσης, είναι ότι οι πολιτικές δυνάμεις μπορούν να συνεννοηθούν και να καταρτίσουν ένα εθνικό σχέδιο για να ανοίξει και πάλι ο δρόμος και ο ορίζοντας της προοπτικής», είπε.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς και αντιπρόεδρος της Ν,Δ Δημήτρης Αβραμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: