Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ


 
Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης
Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ χωρίς την παρουσία  του Πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος Γ. Παπανδρέου, ο οποίος παραμένει στην οικία του λόγω κρυολογήματος.
   Στη συνεδρίαση, στην οποία προεδρεύει ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης, έχουν κληθεί οι υπουργοί Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και αναπληρωτής Εξωτερικών Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
   Τα στελέχη της κυβέρνησης ενημερώνουν τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του κυβερνώντος κόμματος για τις επικείμενες αποφάσεις στους τομείς της οικονομίας, καθώς και τις αναμενόμενες εξελίξεις για το μέλλον της Ευρωζώνης.
   Θα εξεταστεί επίσης η αντικατάσταση των τριών μελών του οργάνου που έχουν καταλάβει κυβερνητικές θέσεις και ειδικότερα, των κκ. Δ. Κουσελά, Ι. Κουτσούκου και Εμμ. Οθωνα.     Σημειώνεται ότι η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, ορίστηκε εν όψει της Συνόδου του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο συνέρχεται την προσεχή Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία θα συνεδριάσει στην Αθήνα και το προεδρείο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: