Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Κ. Παπούλιας : «Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής και σεβασμό απόλυτο στους αγωνιστές και στους νεκρούς του αγώνα του 1821»

    Με την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας κορυφώθηκαν σήμερα, Παρασκευή οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
  Την παρέλαση παρακολούθησαν πέραν του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ.Πάγκαλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γρ.Νιώτης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, από τη ΝΔ ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, και οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας, Χρ.Σαρτζετάκης και Κ.Στεφανόπουλος.
   «Σήμερα αποτίουμε φόρο τιμής και σεβασμό απόλυτο στους αγωνιστές και στους νεκρούς του αγώνα του 1821», δήλωσε ο Κ. Παπούλιας. Και πρόσθεσε:
   «Σήμερα πάλι ο ελληνικός λαός αγωνίζεται σκληρά για να ξεπεράσει μια μεγάλη κρίση. Χρειαζόμαστε τις αρετές εκείνων που πολέμησαν τότε, την αυταπάρνηση, τον άδολο πατριωτισμό. Και επειδή πάντοτε έδειξε ο ελληνικός λαός ότι διαθέτει αυτές τις αρετές, και σήμερα με όπλο ακριβώς αυτές τις αρετές θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση για να χαρούμε μια πατρίδα και μια Ελλάδα που θα είναι ελεύθερη από κηδεμονίες και να ζήσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε μια καλύτερη πατρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: