Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ντ. Μπακογιάννη : «Ο Μολυβιάτης στήριξε παρασκηνιακά Σαμαρά»

Ντόρα στο «Βήμα»: «Ο Μολυβιάτης στήριξε παρασκηνιακά Σαμαρά»Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη και ο πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Πετρ. Μολυβιάτης
   Τον πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Π. Μολυβιάτη στοχοποίησε με δηλώσεις της η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη τονίζοντας ότι ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε παρασκηνιακά τον κ. Αντ. Σαμαρά να αναρριχηθεί στην ηγεσία της ΝΔ.
   Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, έριξε πολιτική  βόμβα απαντώντας σε ερώτηση για τον ποιον εννοεί «Γκουρού του Καραμανλισμού» (χρησιμοποίησε τον συγκεκριμένο όρο σε συνέντευξή της στο «Βήμα») που ώθησε τον κ. Σαμαρά στην προσπάθειά του να κατακτήσει την προεδρία της ΝΔ.
   Η κυρία Μπακογιάννη, στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε για τις οικονομικές προτάσεις του κόμματός της αναφέρθηκε στην ''υπονομευτική'' κατ’ αυτήν, προσπάθεια που γινόταν τα δύο τελευταία χρόνια της κυβέρνησης Καραμανλή προς το πρόσωπό της.

     Μάλιστα είπε ότι ''εξωθεσμικός παράγοντας'' εργάστηκε παρασκηνιακά επί δύο χρόνια για να ενισχύσει τον κ. Σαμαρά στην προσπάθειά του να κερδίσει εσωκομματικούς πόντους. 
   Αναφέρθηκε ευθέως στο ''καραμανλικό σύστημα'' και προσδιόρισε ότι ο άνθρωπος που βοήθησε τον κ. Αντ. Σαμαρά ήταν ο Πέτρος Μολυβιάτης, προκαλώντας αίσθηση στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους για την κίνησή της να αναφερθεί ευθέως στον πρώην υπουργό.
    Η κυρία Μπακογιάννη σε ερώτηση του «Βήματος» αν αυτές οι κινήσεις ήταν εν γνώσει του κ. Καραμανλή και αν εκείνος τις ανεχόταν απέφυγε να απαντήσει ευθέως και απλά μίλησε για τη συνομωσία εναντίον της από το καραμανλικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: