Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στα χαρακώματα ΝΔ και ΛΑΟΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ  - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

   Στα χαρακώματα παραμένουν Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ συντηρώντας έτσι και οι δύο πλευρές, για τους δικούς της λόγους η καθεμία, τον παραταξιακό πόλεμο με εκατέρωθεν βολές.
   Η Ν.Δ –με εντολή του αρχηγού της κ. Αντ. Σαμαρά– υψώνει υπέρμετρα τους τόνους και ήδη δόθηκε γραμμή σε βουλευτές και στελέχη, με ενημερωτικό σημείωμα της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού, ο ΛΑΟΣ χαρακτηρίζεται «εξαπτέρυγο» και «δεκανίκι του ΠαΣοΚ».

    Παράλληλα προτάσσεται το επιχείρημα ότι το κόμμα του κ. Γ. Καρατζαφέρη αποτελεί «επιτομή του καιροσκοπισμού».
   Από την άλλη πλευρά ο ΛΑΟΣ επιμένει μέσω του γραμματέα του κ. Αδ. Γεωργιάδη (συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM 99,5) ότι τουλάχιστον 10 πρώην βουλευτές της ΝΔ συνομιλούν για πολιτική τους μεταγραφή.

   «Αστειότητες» απαντάνε από την αξιωματική αντιπολίτευση που άκουσαν τον κ. Καρατζαφέρη να επιμένει πως στη ΝΔ υπάρχουν δύο αρχηγοί, ένας τύποις και ένας ουσίας.
   Κατά τον κ. Καρατζαφέρη, τύποις αρχηγός είναι ο κ. Σαμαράς και ουσίας είναι ο πρόεδρος του Δικτύου 21, ο δικηγόρος κ. Φαήλος Κρανιδιώτης.
   «Αυτός κάνει όλα τα κουμάντα στη ΝΔ. Τον χρησιμοποιεί ο κ. Σαμαράς ως “μακρύ χέρι” στις περιπτώσεις που θέλει» είπε ο κ. Καρατζαφέρης, αναγκάζοντας κορυφαία στελέχη να επισημάνουν ότι όλα αυτά είναι γραφικότητες που κανείς δεν αξίζει να σχολιάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: