Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Επίθεση στη ΝΔ για «πανικό και σύγχυση»

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης
   Κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα η αντιπαράθεση και μεταξύ της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Χθες, ο κ. Γ. Καρατζαφέρης πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «πανικό και σύγχυση». Σε δηλώσεις του (ΕΡΑ) επεσήμανε ότι «τη ΝΔ ίσως την ενόχλησαν τα τελευταία δημοσκοπικά αποτελέσματα και η προσωπική μου δημοφιλία και απήχηση».
   «Δεν ξέρω τι είναι αυτό που τους ενόχλησε, αλλά βλέπω ότι κάνουν συμβούλια, βγάζουν non paper. Είναι μερικά πράγματα τα οποία δείχνουν έναν πανικό και μια σύγχυση» πρόσθεσε.
   Τη δήλωση αυτή την... διαδέχθηκε η αντιπαράθεση μέσω «κύκλων» των δύο κομμάτων.
    Η ΝΔ επεσήμανε ? μέσω «κύκλων»:
   «Διάλογο με ''λαγό-κοριό'' (και μάλιστα πράσινο), όσο κι αν προκαλεί με απίστευτες ύβρεις, δεν θα του κάνουμε τη χάρη να ανοίξουμε».
   Ο ΛΑΟΣ, με τον ίδιο τρόπο, ανταπάντησε:
   «Ας διαλέξει η ΝΔ και οι λαλίστατοι εκπρόσωποί της ποιες μέρες θέλουν να συνυπογράφουν μαζί μας ερωτήσεις προς υπουργούς και ποιες μέρες θα απαξιώνουν την πολιτική τους. Ως προς τις περιγραφές, τους τις επιστρέφουμε».
   Νωρίτερα το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ είχε απαντήσει στην ανακοίνωση της ΝΔ, όπου περιγράφονταν παλαιότερες δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη, κάνοντας λόγο για «αλλαγή νοοτροπίας και ήθους που έχει εγκατασταθεί και κυριαρχεί πλέον στο περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ».


    Απο : ΕΘΝΟΣ  23/3/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: