Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μ.Καρχιμάκης: «Η ΝΔ υποδαυλίζει την ανομία»

Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης
    Ευθεία επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος.
   «Την ώρα που η κυβέρνηση δίνει αγώνα για να διασφαλίσει τη σωτηρία της Ελλάδας, η ΝΔ, μέσω των στελεχών της, υποδαυλίζει την ανομία, υποκινώντας εκδηλώσεις δήθεν οργής»
   «Η ΝΔ συμπεριφέρεται λες και ποντάρει στην αποτυχία της προσπάθειας της χώρας» τόνισε και πρότεινε τη συμμαχία των δυνάμεων που πιστεύουν ότι η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση.
   Αντί να συναισθανθεί τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες της για τη σημερινή κατάσταση, η ΝΔ προσπαθεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από τις δύσκολες επιλογές της κυβέρνησης, δήλωσε ο κ. Καρχιμάκης.
  Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ,κ.Μιχ. Καρχιμάκης κάλεσε τη ΝΔ «αντί να επιδιώκουν την μπαχαλοποίηση της πολιτικής ζωής»,, να προσέλθουν στον διάλογο που καλεί η κυβέρνηση «με συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για την πορεία της χώρας», καθώς επίσης και «να αναλάβουν, επιτέλους, τις ευθύνες τους».
  Ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ.Μιχ. Καρχιμάκης, έβαλε και κατά των κομμάτων της Αριστεράς, τονίζοντας ότι «οι ασκήσεις επαναστατικής ανυπακοής έχουν βαρύ κόστος για τους πολίτες και τη χώρα».

    Ο ίδιος ανέφερε ότι η κυβέρνηση στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία της χώρας δεν έχει την αρωγή των κομμάτων, αντίθετα τα κόμματα της αντιπολίτευσης συμπεριφέρονται ως αντίπαλοι.
    Αντίθετα, ζήτησε από τα κόμματα και τα κυβερνητικά στελέχη σε αυτή τη συγκυρία να κατανοήσουν ότι για να βγει η χώρα από την κρίση θα πρέπει η αγωνία και η ανησυχία των πολιτών να είναι τα στοιχεία εκείνα που θα διατηρήσουν ενωμένες τις δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: