Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Γ.Πεταλωτής : H τακτική των αντισυγκεντρώσεων φέρνουν στην μνήμη «την εποχή των Κοτζαμάνηδων»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος ΠεταλωτήςΟ κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής
       Για τακτική αντισυγκεντρώσεων που φέρνουν στην μνήμη «την εποχή των Κοτζαμάνηδων» μίλησε από το Αγρίνιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή τα όσα συνέβησαν την Πέμπτη στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη με ομιλητή τον ίδιο.
     «Δυστυχώς σήμερα βλέπουμε ως Κοτζαμάνηδες τους λεγόμενους αριστερούς», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής.

    Ο κ. Πεταλωτής συμμετείχε σε εκδήλωση της ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ με θέμα «Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη, Πράσινος Τουρισμός και εναλλακτικές πηγές ενέργειας» στο Αγρίνιο.
    «Είναι τραγικό οι συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, όλο αυτό το διάστημα την ώρα που κάνει μια πραγματική προσπάθεια να βρεθεί δίπλα στον κόσμο, κάποιοι οι οποίοι δεν είναι οι γνωστοί ειρηνικοί και "Αγανακτισμένοι" πολίτες, αλλά κομματικοί εγκάθετοι δυστυχώς του ΣΥΡΙΖΑ που έχει επιλέξει να ασκεί μία δήθεν αριστερή πολιτική, η οποία ουσιαστικά είναι φασίζουσα, προσπαθώντας να ματαιώσουν τέτοιες συγκεντρώσεις», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
    «Η φασίζουσα συμπεριφορά και νοοτροπία δεν έχει μόνο χρώμα μαύρο, έχει δυστυχώς και το χρώμα συγκεκριμένων πολιτικών σχηματισμών και στην προκειμένη περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Πεταλωτής και ανέφερε ότι μέσα από ιστολόγια διάβαζε ότι ματαίωσε την επίσκεψή του στο Αγρίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: