Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Oι ολιγοήμερες διακοπές και οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα



Στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, ο Γιώργος και η Αντα Παπανδρέου έφτασαν φέτος πριν από δέκα μέρες.το πρωθυπουργικό ζεύγος θα μείνει μέχρι Κυριακή 15 Αυγούστου αφού από Δευτέρα ο κ. Παπανδρέου επιστρέφει στο επίσημο πρόγραμμα. O πρωθυπουργός δείχνει «εμμονή» με την Πάρο τα τελευταία χρόνια.Εχει αιγαιοπελαγίτικο χρώμα, θάλασσες για τα γούστα του, ξενοδοχεία του στυλ του.
     Στη Χρυσή Ακτή της Πάρου ο πρωθυπουργός δεν σταμάτησε να δουλεύει συστηματικά τις απογευματινές ώρες απομονωνόταν για να επικοινωνήσει τηλεφωνώντας ή στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα στους συνεργάτες του.Ετσι στο διάστημα των διακοπών του οριστικοποίησε  «κλείδωσε» τις αποφάσεις του για πολλά θέματα κι ότι από αύριο θα αρχίσει να βάζει εμπρός το σχέδιό του εν όψει του κρίσιμου φθινοπώρου.
   Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον είχαν τρία ραντεβού που έγιναν στο «Ποσειδών». Λέγεται ότι με τον κ. Παμπούκη μίλησαν επί ώρες και επί όλων των ανοιχτών θεμάτων καθώς και με τον Παύλο Γερουλάνο .
   Με τον Γιάννη Ραγκούση, που είναι απο την Πάρο κι διαμένει μόνιμα η οικογένειά του,μίλησαν αναλυτικά και εκ του σύνεγγυς για τις επόμενες κινήσεις.
«Ο πρωθυπουργός είχε ήδη λάβει τις αποφάσεις του για τα επόμενα βήματα - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ήθελε να ακούσει και τις απόψεις στενών συνεργατών του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: