Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Με φρέσκο αέρα στην κυβέρνηση από την Πάρο

 Ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου

Ο πρωθυπουργός  κ.Γ. Παπανδρέου θα βρίσκεται στην Αθήνα από τη Δευτέρα 16 Αυγούστου από την Πάρο, όπου βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

     Η πρώτη του επαφή θα είναι με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανάχιου, ο οποίος πραγματοποιεί από αυτή την ημερομηνία επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.
     Απο το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ή τις αρχές της μεθεπόμενης θα ξεκινήσει διαβουλεύσεις με τις κοινωνικές ομάδες, ενόψει της ανόδου του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ στις 3 του ίδιου μήνα.
     Ο κ. Γ. Παπανδρέου θα παρουσιάσει το πολιτικό και το κοινωνικό «πακέτο» του Κινήματος, ενώ το αναπτυξιακό πακέτο θα παρουσιαστεί στη ΔΕΘ.
     Καλά πληροφορημένες πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου και το ΠΑΣΟΚ λένε πως στις 3 του Σεπτέμβρη θα ανακοινώσει και τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειαρχών που θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα στις 13 εκλογικές περιφέρειες της χώρας. 
     Ο πρωθυπουργός δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν, αν η τελική επιλογή είναι το κυβερνών κόμμα να προσδώσει πολιτικό χαρακτήρα ή όχι στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου.
     Φυσικό επόμενο,είναι ο χρόνος του ανασχηματισμού να συναρτάται και από τις επιλογές προσώπων ως υποψήφιων περιφερειαρχών καθώς ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε σαρωτικό ανασχηματισμό, θέλοντας να δώσει και ''φρέσκο αέρα'' στην κυβέρνησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: