Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

''Μπαλοθιές'' - Χρ.Μαρκογιαννάκη : «Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα...»




Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χανίων κ.Χρήστος Μαρκογιαννάκης

         Για διαρκή προσπάθεια παραγκωνισμού του από πλευράς ΝΔ κάνει λόγο ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, εκτιμώντας ότι η διαγραφή του από το κόμμα ήταν αποτέλεσμα της στήριξης που παρείχε στη Ντ.Μπακογιάννη την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών.
Χαρακτήρισε μάλιστα  «σταλινικού τύπου»  την απόφαση διαγραφής του, αφού ουδείς τον κάλεσε να μιλήσει ή να απολογηθεί για τα όσα γράφονταν και λέγονταν περί διαφωνίας του με την επιλογή για την περιφέρεια Κρήτης.
Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ''Mega'', ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι σε συνομιλία του με τον Αντώνη Σαμαρά του είχε επισημάνει ότι από την επομένη των εσωκομματικών εκλογών γινόταν συστηματικός παραγκωνισμός των στελεχών που δεν τον είχαν στηρίξει.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι στη Ρηγίλλης ζητούσαν αφορμή για να τον διαγράψουν.
Ο κ. Σαμαράς ''βλέπει'' παντού εχθρούς, τόνισε λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα. Ήρθε η Πολιτική Ανοιξη να καταβροχθίσει τη Νέα Δημοκρατία».
Είπε επίσης ότι είχε στείλει επιστολή στον κ. Σαμαρά επισημαίνοντας αστοχίες στη στελέχωση των Εξεταστικών Επιτροπών(Βατοπεδίου και Siemens), χωρίς κανείς να δώσει σημασία.
    Σε άλλη ερώτηση για το αν έχει σκοπό να ενταχθεί στο κόμμα που φέρεται να ιδρύσει η Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Μαρκογιαννάκης είπε ότι αν ο πολιτικός φορέας τον ικανοποιεί, θα ακολουθήσει.
«Θα συνεχίσω στην πολιτική, αλλά όχι μόνος μου» εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: