Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Γαλάζιοι «αντάρτες» σε δήμους και περιφέρειες

Ο πρόεδρος της Ν.Δ κ. Αντ. Σαμαράς

Στελέχη της Ρηγίλλης εισηγούνται στον Αντ. Σαμαρά να «κλείσει» τα ψηφοδέλτια, προκειμένου να βάλει «φρένο» στους «αντάρτες» σε δήμους και περιφέρειες.
     Ο περιορισμός του φαινομένου των «ανταρτών» σε δήμους και περιφέρειες αποτελεί αυτή την ώρα τον πρώτο στόχο του κ. Αντ. Σαμαρά, εν όψει της αναμέτρησης του Νοεμβρίου, στην οποία -παρά τα όσα δηλώνουν βουλευτές της ΝΔ- ο ίδιος θα δώσει αμιγώς πολιτικό περιεχόμενο.
     Στελέχη της Ρηγίλλης εισηγούνται στον πρόεδρο της ΝΔ να «κλείσει» όσο το δυνατόν ταχύτερα τα ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την επικράτεια, προκειμένου να βάλει «φρένο» σε φιλοδοξίες προσώπων που προέρχονται μεν από την κεντροδεξιά, αλλά δεν θα έχουν το πολυπόθητο χρίσμα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς θέλει να αποφύγει τη δημιουργία νέων μετώπων σαν αυτό που άνοιξε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου θα εκτεθούν και ο κ. Π. Τατούλης ως «αντάρτης» και ο κ. Δ. Δράκος που έχει επιλέγει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    Ανάλογο πρόβλημα υπάρχει για τη ΝΔ και στην Περιφέρεια Ν. Αιγαίου καθώς και στο θέμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: