Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

'' Συνωμοσία... αλά Χόλιγουντ! ''

O πρώην πρωθυπουργός κ.Κ. Καραμανλής

      Θεωρίες συνωμοσίας αρχίζουν πλέον να προβάλλουν -και δημόσια- οι τακτικοί συνομιλητές του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, προκειμένου να εξηγήσουν τόσο τα όσα συνέβησαν επί των ημερών του όσο και τους λόγους της αποχώρησής του - ή μάλλον της... απόδρασής του, όπως λένε και ορισμένοι εσωκομματικοί του αντίπαλοι. Μέχρι πρότινος αυτές τις συζητήσεις περί «ξένων κέντρων» κ.λπ. τις έκαναν οι συνεργάτες του Κ. Καραμανλή εντός του γραφείου του, στην πλατεία Μαβίλη.
      Από χθες, όμως, τα σενάρια (που θυμίζουν λίγο ταινία του Χόλιγουντ) άρχισαν να κυκλοφορούν και δημόσια...Αυτουργός ήταν ο κ.Πρ. Παυλόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις του (στο Mega) είπε -εμμέσως πλην σαφώς- ότι οι πέραν του Ατλαντικού σύμμαχοι της χώρας δεν ήθελαν τον Κ. Καραμανλή στην πρωθυπουργία.
      Επικαλέστηκε το «όχι» στο σχέδιο Ανάν και το βέτο στο Βουκουρέστι για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και προσέθεσε: «Σε κάποιους δεν άρεσαν αυτές οι επιλογές. Ψάξτε να βρείτε ποιοι είναι αυτοί...».
      Προφανώς ο πρώην υπουργός ξεχνά το Βατοπέδι, τα ομόλογα και άλλα παρόμοια θέματα, για τα οποία μετά βεβαιότητας δεν ευθύνεται κανείς άλλος πέραν του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού και των συνεργατών του.
      Τον περασμένο Οκτώβριο, άλλωστε, Ελληνες ήταν εκείνοι που ψήφισαν και, πιο συγκεκριμένα, νεοδημοκράτες ήταν εκείνοι που επέλεξαν αυτοβούλως την αποχή από το να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.



 ΑΠΟ :   ΕΘΝΟΣ -  ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ  17-08-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: