Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ντόρα Μπακογιάννη : Στέγη πρώτα για το Φόρουμ και μετά για το νέο κόμμα

Η ανεξάρτητη βουλευτής κυρία Ντόρα Μπακογιάννη


     Η κυρία Μπακογιάννη κινείται με έντονους ρυθμούς στον πολιτικό σχεδιασμό της και επέλεξε να βρει κτίριο για να στεγάσει το Φόρουμ στη λεωφ. Συγγρού.
     Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα πενταώροφο κτίριο, περίπου 500 τ.μ.
    Η κίνηση της κυρίας Μπακογιάνννη να νοικιάσει γραφεία, αρχικά για το Φόρουμ, είναι μια σαφής ένδειξη ότι προχωρεί και στη δημιουργία του κόμματος.
     Η πρώην υπουργός, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και δεν πήγε διακοπές,είναι σε συνεχή επικοινωνία με στελέχη από όλη την επικράτεια, επιχειρώντας να διερευνήσει προθέσεις και να εξασφαλίσει τη στήριξή τους.
  Στο  επιτελείο της κυρίας Μπακογιάννη γίνεται συζήτηση  για τον χρόνο που πρέπει να ιδρυθεί το κόμμα της,ενω πολλοί συνομιλητές της πιστεύουν πως πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και να μην αργήσει άλλο.
   Στόχος της κυρίας Μπακογιάννη είναι να εκφράσει τους κεντρώους ψηφοφόρους και θα επιχειρήσει να κερδίσει  ένα μεγάλο ποσοστό από το περίπου 1 εκατομμύριο ψηφοφόρους που έχασε η ΝΔ στις τελευταίες εκλογές.
    «Η ΝΔ μεταλλάχθηκε...» είναι η σταθερή άποψή της.
     Η κυρία Μπακογιάννη παρακολουθεί με προσοχή τις κινήσεις του κ.Σαμαρά ειδικά για τα χρίσματα που δίνει σε στελέχη τα οποία την είχαν στηρίξει στις εσωκομματικές εκλογές .
      Παραμένει ψύχραιμη και δεν θεωρεί ότι αποδυναμώνεται από αυτές τις κινήσεις,αφού πιστεύει πως οι επιλογές του κ.Σαμαρά υπαγορεύονται από την αδυναμία εξεύρεσης ικανών στελεχών από την ομάδα των υποστηρικτών του.
     Επιμένει ότι δεν θα κινηθεί συμπλεγματικά στις εκλογές και θα αποφασίσει ποιους θα στηρίξει αυστηρά με αυτοδιοικητικά κριτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: