Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Η Αγροτική Πολιτικη ενόψει της ΔΕΘ - Γ.Μανιάτης και Κ.Μπατζελή

Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης.


     Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κατερίνα Μπατζελή και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης παίρνουν μέρος σε ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΑΑΤ με την Πανελλήνια Συνομοσπονδία Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΠΑΣΕΓΕΣ), την Γενική Συνομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδος (ΓΕΣΑΣΕ) και την Συνομοσπονδία Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδας (ΣΥΔΑΣΕ). ενόψει της ΔΕΘ.
     Η συζήτηση ήταν διερευνητική και το ραντεβού των φορέων ανανεώθηκε, ίσως, για την ερχόμενη Πέμπτη με τον πρωθυπουργό, Γεώργιο Παπανδρέου, όπου θα του εκθέσουν τα αιτήματά τους.
  Ο υφυπουργός ΥΠΕΚΑ κ. Γιάννης Μανιάτης διέψευσε τα δημοσιεύματα που αναφερόντουσαν σε διπλασιασμό στη τιμή του αγροτικού ρεύματος.
 Στους εκπροσώπους της ΠΑΣΕΓΕΣ ο κ. Μανιάτης δεσμεύτηκε να υπάρξει παράταση για τις αιτήσεις των αγροτών που θέλουν να επενδύσουν στα φωτοβολταϊκά

Δεν υπάρχουν σχόλια: