Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Α.Σαμαράς :'' Δηλώστε νομιμοφροσύνη ''

 
Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ.Σαμαράς

Τελευταία προειδοποίηση προς τους βουλευτές του να στηρίξουν τις επιλογές του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές απευθύνει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ.Σαμαράς.
       Ζητεί δηλώσεις νομιμοφροσύνης από την Ελσα Παπαδημητρίου, τον Αθ. Γιαννόπουλο και τους άλλους διαφωνούντες.
      Απο τη  Ρηγίλλης έχει σταλεί και στους δύο βουλευτές σαφές τελεσίγραφο να κάνουν δηλώσεις υποστήριξης στους υποψηφίους της ΝΔ στις περιφέρειές τους, στην Πελοπόννησο και στη Στερεά Ελλάδα αντιστοίχως.
      Αν αυτό δεν γίνει σε εύλογο χρονικό διάστημα, τότε οι διαγραφές τους πρέπει να θεωρούνται πολύ πιθανές. Και θα αποτελέσουν μήνυμα και προς άλλους επίδοξους αντιφρονούντες ότι «τα ψέματα τελείωσαν» και όλοι πρέπει να στοιχηθούν πίσω από τις κεντρικές επιλογές της κομματικής ηγεσίας.
      Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να παραμείνει όμηρος των συμπεριφορών διαφόρων βουλευτών, οι οποίοι με δηλώσεις τους εμποδίζουν την ανάπτυξη της στρατηγικής του. Επιθυμεί ένα «καθαρό κόμμα» που θα μπορεί να ακολουθήσει τη στρατηγική που ο ίδιος έχει χαράξει, με πρώτο βήμα την ομιλία του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
      Χθες, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Μega», η κυρία Παπαδημητρίου  παραδέχθηκε τη φιλική της σχέση με την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε ότι :

   «Aν η θηλιά φτάσει στον λαιμό μου, θα λειτουργήσω κατά συνείδηση».
  Αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Π. Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είπε οτι : «Eγώ δεν θα βγω να πω ότι ο Τατούλης είναι καλύτερη επιλογή. Και να θεωρείς ότι είναι καλύτερη επιλογή,αυτή τη στιγμή δίνουμε μία μάχη ». Επίσης η βουλευτής Αργολίδας  διευκρίνισε ότι :
    «Δεν μπορώ να βλέπω νέα παιδιά που είναι στην ηγετική ομάδα να κρίνουν ως υπόπτους, καταξιωμένους πολιτικούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: