Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ...



Ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου θα ανοίξει τα χαρτιά του για τις επόμενες κινήσεις του
μπροστά σε ένα σώμα στελεχών, άνω των 1.000 ατόμων,από όλη την Ελλάδα στην επετειακή εκδήλωση της 3ης του Σεπτέμβρη.
    Σε ένα «μίνι Συνέδριο», με τη συμμετοχή χιλίων και πλέον στελεχών από όλους τους χώρους, τους βουλευτές και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, θα ανοίξει τα χαρτιά του για τις επόμενες κινήσεις του και θα ζητήσει την έγκριση αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που αφορά το σύνολο των υποψηφίων για τις περιφέρειες και τους δήμους.
    Στο στάδιο του «τάε κβο ντο», με τον ισχυρό πολιτικό συμβολισμό (εκεί έγινε και το Συνέδριο μετά την επανεκλογή του κ. Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ), θα επιχειρήσουν την «επανεκκίνηση» στην Οικονομία και την κοινωνία, δίνοντας έμφαση στο κοινωνικό κράτος και στην ανάπτυξη και καλώντας το Εθνικό Συμβούλιο στη διευρυμένη σύνθεσή του να καταθέσει τις προτάσεις του και να «συνυπογράψει» το νέο πλαίσιο δράσης του κυβερνώντος κόμματος στη δύσκολη συγκυρία.
   Ο πρωθυπουργός άκουσε προσεκτικά όλες τις εισηγήσεις των συνεργατών και, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκρινε τη συγκεκριμένη τριήμερη εκδήλωση (από τις 3 μέχρι την Κυριακή 5 του Σεπτέμβρη), ως άνοιγμα γενικότερα στους πολίτες, που έχουν ήδη «πιεστεί» από τα σκληρά μέτρα και αναζητούν δεσμεύσεις για την έξοδο από την κρίση.
    Η Ιπποκράτους, γι’ αυτόν τον λόγο, έχει προγραμματίσει το «μίνι Συνέδριο» να μπορούν να παρακολουθήσουν στελέχη και πολίτες που το επιθυμούν, μέσω «ανοιχτής σύνδεσης» με τα Μέσα και το Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: