Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

''Αντιδράσεις για τη στρατηγική Σαμαρά ''

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ κ.Αντ. Σαμαράς

       Αν και ουδείς το παραδέχεται δημοσίως, δεν είναι λίγα τα «γαλάζια» στελέχη που δεν συμφωνούν με τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις της ηγεσίας του κόμματος. Αφορμή για τις σκέψεις αυτές δόθηκαν τόσο με τη διαγραφή Μαρκογιαννάκη, η οποία έγινε με διαδικασίεςεξπρές, όσο και, κυρίως, με την επιλογή του κ. Β. Κικίλια για τη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση Σαμαρά για την Περιφέρεια Αττικής ελήφθη χωρίς καν να ενημερωθούν πρωτύτερα άλλα κορυφαία στελέχη όπως ο αντιπρόεδρος
κ. Δ. Αβραμόπουλος.
    Την ίδια στιγμή έχει αρχίσει να εκδηλώνεται προβληματισμός για το αν ο κ. Κικίλιας είναι το κατάλληλο πρόσωπο ώστε να μπορέσει να στηρίξει και τη στρατηγική κατά του μνημονίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές- κάτι που ο κ. Σαμαράς έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα τουλάχιστον σε εκείνες τις περιφέρειες που έχουν σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά.
     Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι «η ΝΔ είναι ένα μεγάλο κόμμα που πρέπει να λειτουργεί συνθετικά ως προς την πλειονότητα των απόψεων». Και λένε ότι ναι μεν στην περίπτωση Μαρκογιαννάκη τα περιθώρια της Ρηγίλλης δεν ήταν ευρεία, αλλά από τη στάση που θα τηρήσει σε ενδεχόμενες νέες διαφοροποιήσεις ο κ. Σαμαράς θα φανεί αν ανέχεται τις διαφορετικές απόψεις.



Απο : TO ΒΗΜΑ Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: