Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Π.Καμμένος : Προκύπτει θέμα παραίτησης του κ. Στουρνάρα

    Την παραίτηση του υπουργού Οικονομικών για την υπόθεση της εκκένωσης των νησιών, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια επερώτησης προς τον υπουργό Εσωτερικών για ζητήματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
     Ο κ. Καμμένος και οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχαν σημειώσει πως τα κατοικημένα νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα και περιλαμβάνονται στην ΑΟΖ, ενώ χωρίς τους κατοίκους τους εξαιρούνται.
    «Αυτά τα νησιά είναι η Ελλάδα και δεν έχει κανένα δικαίωμα να την αδειάσει, κανείς, να την νοικιάσει ή να την πουλήσει» είχε αναφέρει ο κ. Καμμένος, παρατηρώντας αργότερα πως «χτυπάνε στο να κόψουν εκείνα τα κονδύλια που είναι το οξυγόνο για τη διατήρηση της πατρίδας μας».
     Ο κ. Στυλιανίδης απάντησε: «Η ανοησία ενός οιουδήποτε ξένου υπαλλήλου, δεν εκφράζει σε καμία περίπτωση, δεν προσδιορίζει ή εκφράζει την εθνική πολιτική στο Αιγαίο. Την πολιτική, την εκφράζει η εκλεγμένη κυβέρνηση, αξιόπιστα, μαχητικά και να είστε βέβαιοι πως, στην πράξη, αυτή η πολιτική επιδιώκεται να κατοχυρωθεί από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά».
     Ο κ. Π. Καμμένος είπε ότι ο «υπουργός ήταν ειλικρινέστατος. Προκύπτει λοιπόν θέμα παραίτησης του κ. Στουρνάρα, ο οποίος είπε πως ουδέποτε ειπώθηκε από στελέχη της τρόικας τέτοιο πράγμα. 
     Εδώ φαίνεται ότι η ανοησία του ξένου υπαλλήλου ειπώθηκε και, είτε λέει ψέματα ο κ. Στουρνάρας, είτε ο κ. Στυλιανίδης. Εγώ πιστεύω τον κ. Στυλιανίδη και θέτουμε θέμα παραίτησης του κ. Στουρνάρα».  

Δεν υπάρχουν σχόλια: