Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

«Συντακτικό συνέδριο» του ΠΑΣΟΚ τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε ο Ευ.Βενιζέλος


   Συνέδριο του κόμματος για το Φεβρουάριο του 2013 προανήγγειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
   Μιλώντας στην Οργανωτική και Πολιτική Γραμματεία του Κινήματος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «πρέπει να ξανάγνωριστούμε», εκτιμώντας πως η κοινωνία δεν είναι ίδια, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ίδιο, το ΠΑΣΟΚ, αυτή η παράταξη, είναι πάντα εγγυητής της σταθερότητας. 
   Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το Κίνημα στηρίζει την προσπάθεια του πρωθυπουργού με όλες του τις δυνάμεις, διότι ο κ. Σαμαράς    «μιλά εκ μέρους όλων μας, μιλά εκ μέρους της πατρίδας».
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ελληνικό ζήτημα θα λυθεί, αλλά όχι με χάρες και εκπτώσεις και ότι η χώρα θα μπορέσει να αφοσιωθεί στο εθνικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης. 
    Επανέλαβε ότι πρέπει να κλείσουν τα εκκρεμή θέματα και τα μέτρα να είναι όσο πιο δίκαια και ισορροπημένα γίνεται και να δείχνουν ότι οι εταίροι κατανοούν ποιοι πρέπει να πληρώσουν. 
    Ύστερα από αυτές τις εξελίξεις, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, πρέπει να ξεκινήσει μια «μεταρρυθμιστική πανστρατιά» και για πρώτη φορά έκανε λόγο για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. 
    Κανένας δημόσιος υπάλληλος νομιμόφρων, εξυπηρετικός, αποτελεσματικός ή συνεπής δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, αλλά και κανένας δεν πρόκειται να δώσει μάχη για επίορκους, απόντες και αργόμισθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: