Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Aνασχηματισμός : «Όταν έρθει η στιγμή, όταν πρέπει, όταν αποφασιστεί, θα... κάνουμε τις κινήσεις που κάνει η κάθε κυβέρνηση »

Σαμαράς: Το κλίμα έχει αλλάξει – Η Ελλάδα θα πάρει τη δόση   Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έκλεισε τη συζήτηση περί ανασχηματισμού από τις Βρυξέλλες, ωστόσο Μαξίμου, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ τον παραπέμπουν για το μέλλον.      «Όταν έρθει η στιγμή, όταν πρέπει, όταν αποφασιστεί, θα κάνουμε τις κινήσεις που κάνει η κάθε κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί πάντοτε να είναι καλύτερη από ότι είναι σήμερα. Ασφαλώς υπάρχουν προβλήματα, ασφαλώς υπάρχουν κενά, όλα αυτά θα πρέπει να τα δούμε, όταν μπορέσουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Αλλά θέλω να σας πω ότι σε κάθε κυβέρνηση υπάρχουν προβλήματα, σε κάθε κυβέρνηση υπάρχουν κενά και δεν περιμένουμε με έναν ανασχηματισμό να λυθούν όλα τα προβλήματα και τα κενά, τα οποία υπάρχουν». 
 Με τη φράση αυτή ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε χθες από τις Βρυξέλλες σε μία από τις πιο πολιτικές ερωτήσεις που του ετέθησαν, αν σκέφτεται ανασχηματισμό και διορθωτικές κινήσεις στο κυβερνητικό σχήμα.
   Είναι σαφές ότι ο κ. Σαμαράς δεν έκλεισε το θέμα. Αντιθέτως, είναι βέβαιο ότι έδωσε τροφή για σενάρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: