Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο Ευ.Βενιζέλος στηρίζει σθεναρά και ουσιαστικά την κυβέρνηση


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος   Κρίσιμη για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος τη σημερινή ημέρα, σε ομιλία του στο συνέδριο «Greece: Investment Forum Moving Forward» που διοργανώνεται από την International Herald Tribune και την «Καθημερινή».   
     Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι στηρίζει σθεναρά και ουσιαστικά την κυβέρνηση και την προσπάθειά της και πως επιλογή της παράταξης είναι να υπάρχει ορίζοντας τετραετίας του κυβερνητικού σχήματος.
    Επιπλέον, είπε ότι η παρατεταμένη εκκρεμότητα των συζητήσεων με την τρόικα πρέπει να κλείσει το ταχύτερο, όχι όμως «όπως-όπως» και η δόση να εκταμιευτεί εγκαίρως και ολόκληρη, διότι, όπως υποστήριξε, η καθυστέρηση λειτουργεί αρνητικά για την οικονομία και την εικόνα της χώρας.         
     Επανέλαβε τη θέση του για ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση, ειδάλλως «δεν θα αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση» και υπογράμμισε ότι «αν δεν κλείσουν οι θεμελιώδεις εκκρεμότητες και δεν σταλεί καθαρό μήνυμα για την αλλαγή της κατάστασης στην Ελλάδα, όλα τα άλλα θα θεωρούνται απλώς λόγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: