Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Θεατρική παράσταση οι δηλώσεις Βενιζέλου-Κουβέλη

    Για «θεατρική παράσταση» μίλησαν για μία ακόμη φορά στην Κουμουνδούρου, αμέσως μετά τη λήξη της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.
    Σύμφωνα με το επίσημο σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ το μεγαλύτερο μέρος των εργασιακών μέτρων έχει ήδη ψηφιστεί και συμφωνηθεί ήδη από το Φεβρουάριο του 2012 και το προηγούμενο μνημόνιο «και άρα οι όποιες πρόσκαιρες αντιδράσεις είναι απολύτως υποκριτικές». 
      Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημάνθηκε σε αυτό το πλαίσιο ότι παρά τους «ιδιαίτερα δραματικούς τόνους», η κυβέρνηση από της ουσίας παραμένει πιστή σε δεσμεύσεις για απόλυτη εφαρμογή του μνημονίου και σημείωσαν μάλιστα ότι «συνεργάζεται στενά με την τρόικα για μείωση μισθών και συντάξεων, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, κατεδάφιση του εναπομείναντος κοινωνικού κράτους και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου».
    «Η ελληνική κοινωνία» αναφέρεται στην ανακοίνωση, «παρακολούθησε και σήμερα άλλη μία θεατρική παράσταση σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους.
     Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της για απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου και συνεργάζεται στενά με την τρόικα για μείωση μισθών και συντάξεων, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, κατεδάφιση του εναπομείναντος κοινωνικού κράτους και ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.
    Ειδικότερα, το μεγαλύτερο μέρος των εργασιακών μέτρων έχει ήδη ψηφιστεί και συμφωνηθεί από το Φεβρουάριο του 2012 και άρα οι όποιες πρόσκαιρες αντιδράσεις είναι απολύτως υποκριτικές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: