Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Βενιζέλος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, ψηφίζουμε τα μέτρα

Βενιζέλος: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, ψηφίζουμε τα μέτρα    «Είπαμε ότι στηρίζουμε κυβέρνηση τετραετία για την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και αυτό θα κάνουμε» δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, το μεσημέρι, στην Ιπποκράτους.
    Την απόφασή του αυτή αναμένεται να υποστηρίξει και στην αυριανή έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με κεντρικό επιχείρημα ότι τη στήριξη της κυβέρνησης επιβάλλει η θέση του ΠΑΣΟΚ «ως εγγυητή της πολιτικής σταθερότητας και της εθνικής στρατηγικής για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση, με ασφάλεια και προοπτική».
     Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο κ. Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, ώστε να επιτευχθούν οι μέγιστες δυνατές βελτιώσεις πριν την οριστικοποίηση των μέτρων, προαναγγέλλοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του ως το Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου.
     Οι ίδιες πηγές ξεκαθαρίζουν, πάντως, πως «το ΠΑΣΟΚ δεν εξαρτά τη δική του στάση από τη στάση της ΔΗΜΑΡ, που βρίσκεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τις ευθύνες δύσκολων εθνικών αποφάσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: