Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εξελίξεις αναμένεται στο ΠΑΣΟΚ ...μετά την ψήφιση των μέτρων

      Εξελίξεις αναμένεται στο ΠΑΣΟΚ για το επόμενο διάστημα και μάλιστα μετα την ψήφιση των μέτρων στην βουλή. 
     Οι παρεμβάσεις των  Α.  Λοβέρδου και Μιχ. Χρυσοχοϊδη, οι οποίοι για μια φορά ακόμα αμφισβήτησαν βασικές επιλογές του κ. Ε. Βενιζέλου,  δηλώνουν οτι γίνονται πολλές ζυμώσεις και δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και άλλες πρωτοβουλίες, το πιθανότερο έπειτα από την ψήφιση των μέτρων.      
    Ο κ. Χρυσοχοΐδης, στη συνέντευξη του εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ΠαΣοΚ εξαϋλώνεται και ότι ο κ. Βενιζέλος είναι εγκλωβισμένος στα «αρχικά του λάθη και στα στρατηγικά του αδιέξοδα».
        Ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε ότι θα ψηφίσει τα μέτρα και θα στηρίξει «ολόπλευρα, χωρίς εκπτώσεις» την επιλογή των 3 αρχηγών ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ανήκει στον σοσιαλδημοκρατικό χώρο και εκεί θα παραμείνει. 
       Η Ιπποκράτους προς το παρόν έχει επιλέξει να μην απαντά στις προκλήσεις και δεν ανατροφοδοτεί τη συζήτηση που προκαλούν πρώην υπουργοί και στελέχη του ΠαΣοΚ.
       Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία του ΠαΣοΚ το βράδυ της Δευτέρας, ο κ. Βενιζέλος και οι συνεργάτες του ασχολήθηκαν μόνο με την προετοιμασία της κρίσιμης σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών. 
       Στο εσωτερικό της ΚΟ γίνονται πολλές ζυμώσεις  και πολλοί θεωρούν ότι το κόμμα θα πρέπει να πάρει αποστάσεις από το νέο μνημόνιο ακόμα και να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, αδιαφορώντας για την πτώση της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: