Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Θ. Πάγκαλος : «ΝΔ, οι ''ιεραπόστολοι'' της εθνικής μιζέριας, οι κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης »

Εντείνεται η αντιπαράθεση Πάγκαλου - Ν.Δ. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ.Θ. Πάγκαλος
    Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η σκληρή αντιπαράθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλου με τη Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον αρχηγό της κ. Αντ. Σαμαρά και άλλα κορυφαία στελέχη ως ιεραποστόλους της εθνικής μιζέριας και κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης.
    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος μετά τη χθεσινή του σφοδρή επίθεση στη Ν.Δ. με αφορμή τη σύγκρουση για τη διόγκωση του δημόσιου τομέα και τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες, επανήλθε με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, ανταπαντώντας στη «γαλάζια» κριτική για «κυβέρνηση σε διακοπές».
    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με αναφορές για σύστημα «παραπληροφόρησης της Συγγρού», χαρακτηρίζει τη ΝΔ «Πολιτική Άνοιξη» και στρέφεται κατά του εκπροσώπου τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ι. Μιχελάκη.
    «Μεταξύ των ''επτά νάνων'' της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, που όλο και περισσότερο μοιάζει με την Πολιτική Ανοιξη, ο κ. Μιχελάκης δικαίως κερδίζει τον τίτλο του ''αιώνιου γκρινιάρη''» αναφέρει ο κ. Πάγκαλος και συνεχίζει με ιδιαίτερα έντονο ύφος:
    «Είναι, μαζί με τον αρχηγό του, οι ''ιεραπόστολοι'' της εθνικής μιζέριας, εκείνοι που επέλεξαν να γίνουν οι κήρυκες της εθνικής κατάθλιψης, επενδύοντας στην αποτυχία του Εθνους, ώστε να πάρουν μετά την εξουσία.
    Απέναντι στα λόγια και στις πομφόλυγες της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι στα ψεύδη, αντιπαραθέτουμε το έργο που συντελείται και προχωρά...»
     Η απάντηση ήταν άμεση από τον κ. Μιχελάκη, ο οποίος θέλοντας να υποβαθμίσει πολιτικά τον κ. Πάγκαλο, τόνισε χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά, ότι «ο δεύτερος αντιπρόεδρος επιβεβαιώνει, άλλη μια φορά, ότι θα ήταν καλύτερα και για τον ίδιο και για τον τόπο εάν βρισκόταν σε μόνιμες διακοπές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: