Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ : ''Ανοιγμα στην κοινωνία και στον πολίτη''

Ανοιγμα στην κοινωνία και στον πολίτη  Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ  κ. Μιχάλη Καρχιμάκη
    Με ανοιχτές διαδικασίες στην κοινωνία θα διεξαχθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ της 3ης Σεπτέμβρη, ενώ στη σύσκεψη που είχε χθες το πρωί ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά και κομματικά στελέχη με επικεφαλής τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκη αποφασίστηκε να λειτουργήσουν "θεματικά τραπέζια" με κεντρικά θέματα συζήτησης το κοινωνικό κράτος, τη νέα γενιά, τα κινήματα, τον συνδικαλισμό, το μεταναστευτικό κ.ά.
    Ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, με την ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη θα επιχειρήσει να "αναθερμάνει" τη σχέση του κόμματος με τους πολίτες που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν απομακρυνθεί λόγω της οικονομικής κρίσης.
     Στόχος είναι να μιλήσουν όλοι και στην Ολομέλεια και στα "θεματικά τραπέζια", καθώς εκτιμάται πως μέσα από την ελεύθερη και μαζική συμμετοχή του κόσμου μπορεί να υπάρξει "αποσυμπίεση" του αρνητικού κλίματος που υπάρχει στις ασθενέστερες οικονομικά τάξεις, αλλά και στις κακές σχέσεις που έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους "πράσινους" συνδικαλιστές.
     Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής όσων θέλουν να συμμετάσχουν στις εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης.
     Οι συζητήσεις, άλλωστε, στην Εθνική Συνδιάσκεψη θα αποτελέσουν το υλικό και τη βάση για το Συνέδριο του κόμματος το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: