Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

O Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ.Γιώργος  Παπανδρέου 
    Κεντρική πολιτική παρέμβαση του πρωθυπουργού, κ. Γ. Παπανδρέου, θα αποτελέσει σύμφωνα με πληροφορίες, η ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, ενώ στα ίδια πλαίσια θα βρίσκεται και η ομιλία του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
    Ειδικότερα, στην Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.Γιώργος Παπανδρέου θα δώσει το στίγμα προς τα πού πρέπει να πάει η χώρα, ενώ ταυτόχρονα θα αναφερθεί και στο κυβερνητικό έργο επιχειρώντας ταυτόχρονα να αναδείξει τις διαφορές του ΠΑΣΟΚ από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
     Ο πρωθυπουργός επιθυμεί επίσης να εμπεδωθεί στην κοινωνία το αίσθημα της αποτελεσματικότητας και του δικαίου.
Επίσης, στη διάρκεια της Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ θα λειτουργήσει η Ολομέλεια του σώματος, στην οποία θα υπάρξουν παρεμβάσεις για την τρέχουσα πολιτική συγκυρία, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν και «θεματικά τραπέζια» στα οποία, όπως αναφέρθηκε, θα τεθούν ανοιχτά όλα τα θέματα.
    Σε ό,τι αφορά την ομιλία του στην ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες, θα κάνει λόγο για τη θέση, την πορεία και την προοπτική της χώρας στο διεθνές περιβάλλον.
Επίσης, θα καταθέσει στην ομιλία του απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ενώ επιθυμεί να εμπεδωθεί στην κοινωνία το αίσθημα της πολιτικής σταθερότητας και το ότι η χώρα προχωρά.
    Η ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, θα έχει αναφορές και στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας, ενώ πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κάθε υπουργείο επεξεργάζεται συγκεκριμένες πολιτικές που θα οδηγήσουν στην δημιουργία θέσεων εργασίας και οι οποίες σχεδιάζεται να παρουσιαστούν στην ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: