Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Το Τριπλό στοίχημα της κυβέρνησης

Η παγκόσμια περιδίνηση δεν πρόκειται να τελειώσει εύκολα προέβλεψε ο Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις της τελευταίας Συνόδου Κορυφής πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα. Στη φωτογραφία ο υπουργός Οι  Ο πρωθυπουργός Γιώργος  Παπανδρέου με τον υπουργό Οικονομικών  κ. Ευ. Βενιζέλο
    Η εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, οι αποκρατικοποιήσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές στο κράτος, στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών κ.Ευ. Βενιζέλος.
   Το τριπλό κορυφαίο στοίχημα της κυβέρνησης με ορίζοντα τον φετινό Δεκέμβριο, παρουσίασε χθες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος.
    Μιλώντας στον Real FM, ο κ. Βενιζέλος περιέγραψε το στοίχημα αναδεικνύοντας τις τρεις βασικές παραμέτρους και τους ισάριθμους στόχους για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου και την επιτυχή εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2011, την προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και ένα μικρότερο και φιλικότερο προς τον πολίτη κράτος.
    Η παγκόσμια περιδίνηση δεν πρόκειται να τελειώσει εύκολα προέβλεψε ο κ. Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι οι αποφάσεις της τελευταίας Συνόδου Κορυφής πρέπει να εφαρμοστούν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: