Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ντ. Μπακογιάννη : «Δεν είναι αυθόρμητοι οι προπηλακισμοί»

 H πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη
      Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε  στη Θεσσαλονίκη, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στις επιθέσεις και στους προπηλακισμούς βουλευτών και υπουργών τόνισε πως δεν πιστεύει ότι οι ενέργειες αυτές είναι αυθόρμητες.
  H πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στις επιθέσεις μίλησε
για μερικώς οργανωμένες επιθέσεις, διότι, όπως είπε, δεν εξηγείται διαφορετικά να γίνονται ταυτόχρονα, σε 80 διαφορετικά σημεία επιθέσεις σε βάρος βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και σε πολλές από αυτές να έχουν τυπώσει κάποιοι και αφίσες με τα πρόσωπα που δέχονται επίθεση.
    Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κάλεσε όλα τα κόμματα, όταν διαπιστώνεται συμμετοχή στελεχών τους σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις βίας, είτε να τα αποκηρύσσουν, είτε να αποδέχονται τις ευθύνες τους.
  Η κ. Μπακογιάννη κάλεσε την κυβέρνηση να επισπεύσει την ενεργοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος ΕΣΠΑ, διότι όπως είπε υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στο θέμα αυτό και η χώρα κινδυνεύει να χάσει κονδύλια 18 δισεκατομμυρίων ευρώ.
  Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι το ΕΣΠΑ είναι «η μόνη δυνατότητα να πέσουν χρήματα στην αγορά άμεσα, με συγκεκριμένα έργα, χρήματα ευρωπαϊκά, τα οποία όμως πρέπει να έχουν ένα αναπτυξιακό όφελος για ολόκληρη την περιοχή. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: