Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Γ.Παπανδρέου : «Τώρα είναι η ώρα να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις»

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου
     Η Ελλάδα είναι ώρα να βάλει τις βάσεις για να γίνει μία παραγωγική χώρα, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά τη σύσκεψη που είχε με φορείς του νομού Άρτας την οποία επισκέφτηκε την Παρασκευή.
    «Τώρα είναι η ώρα να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις, αφήνοντας οριστικά πλέον πίσω το παρασιτικό παρελθόν», είπε ο πρωθυπουργός μετά το τέλος της σύσκεψης.
    Η γεωργία είναι συγκριτικό πλεονέκτημα για την Ελλάδα και πρέπει να αναπτυχθεί ο αγροτοδιατροφικός τομέας, στον οποίο η Ήπειρος έχει τεράστιες δυνατότητες, για να επενδύσει σε ποιοτικά προϊόντα, είπε ο πρωθυπουργός, απαντώντας σε σχετικές επισημάνσεις των ομιλητών που είχαν προηγηθεί.
     Νωρίτερα, τις προτάσεις και τα αιτήματα των φορέων της Άρτας και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου, κατέγραψαν τα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου που συνόδευαν τον πρωθυπουργό και ειδικότερα ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας  Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οι υφυπουργοί Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, Εργασίας Γιάννης Κουτσούκος, Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Δριβελέγκας, Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου και Υγείας Χρήστος Αηδόνης.
    Ο υπουργός Ανάπτυξης, όπως και ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το ξεμπλοκάρισμα της προώθησης του οδικού άξονα της Ιόνιας Οδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: