Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

H.Μόσιαλος : ''Ο κ.Σαμαράς εξακολουθεί να αγνοεί τη συνθετότητα των προβλημάτων και λειτουργεί με άξονα τα μικροκομματικά οφέλη”













Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος
     Για απόπειρα σύγχυσης και μικροκομματικών οφελών, την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για την καλύτερη λύση, επέκρινε τον Αντώνη Σαμαρά για τις σημερινές του δηλώσεις μετά την συνάντηση του με την Χίλαρι Κλίντον, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.
    Ο κ. Μόσιαλος ανέφερε χαρακτηριστικά στην απάντησή του προς τον κ. Σαμαρά ότι :
    '' Αντί να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της κυβέρνησης για τη δημιουργία εθνικού μετώπου διεκδίκησης των λύσεων για τη χώρα, εξακολουθεί να αγνοεί τη συνθετότητα των προβλημάτων και λειτουργεί με άξονα τα μικροκομματικά οφέλη''.
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιπλέον κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αντιληφθεί την κρισιμότητα των περιστάσεων και ''να ξεκαθαρίσει αν στόχος του είναι η δημιουργία σύγχυσης ή η συμβολή του στην προώθηση των ελληνικών συμφερόντων''.
    Ο υπουργός Επικρατείας αντέκρουσε το επιχείρημα της ΝΔ ότι η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται τονίζοντας ότι :
   ''Η υπεύθυνη Ελλάδα διαπραγματεύεται στην καρδιά της Ευρώπης για να πετύχει την καλύτερη δυνατή λύση για τη χώρα και να προασπίσει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική οικονομία''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: