Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πρόσκληση Παπανδρέου σε Πούτιν

Παπανδρέου σε Πούτιν: «Ελα στην Ελλάδα» Ο Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν
    Πρόσκληση στον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν να επισκεφθεί την Ελλάδα όποτε το θελήσει, απηύθηνε ο κ. Γ. Παπανδρέου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες το βράδυ οι δύο ηγέτες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, Ντμίτρι Πεσκόφ.
    «Οι επικεφαλής των δύο κυβερνήσεων εξέφρασαν την υψηλή εκτίμησή τους για το σημερινό επίπεδο της ελληνορωσικής συνεργασίας σε ποικίλους τομείς» είπε ο κ. Πεσκόφ στους δημοσιογράφους στο Μαγκνιτογκόρσκ της Ν.Ρωσίας, όπου περιοδεύει ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν.

    Σύμφωνα με τον Ρώσο αξιωματούχο «ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε ευγνωμοσύνη στη ρωσική πλευρά για τη συνεργασία μέσω του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι προσωρινές οικονομικές δυσκολίες, τις οποίες έχει η ελληνική πλευρά, θα ξεπεραστούν σύντομα».
   Οι δύο πρωθυπουργοί  συζήτησαν για το ελληνικό πρόβλημα και εξέφρασαν και τις ανησυχίες τους για την οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται όχι μόνο πανευρωπαϊκά, αλλά και παγκόσμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: