Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μ. Καρχιμάκης - Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Κίνας

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ,  Μιχάλης Καρχιμάκης
     Με αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πεκίνου της Κίνας συναντήθηκε στα Κεντρική γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.
    Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχ. Καρχιμάκης αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις μεταξύ των δύο λαών, Ελλάδας και Κίνας, τόσο στον οικονομικό και τουριστικό τομέα, όσο και στον τομέα του πολιτισμού.
    «Για εμάς», δήλωσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, «η αγάπη και η στήριξη που μας προσφέρετε, ειδικά στις δύσκολες στιγμές που περνάει σήμερα η χώρα μας, αξιολογούνται από τον Ελληνικό λαό με τις καλύτερες διαθέσεις και σχόλια».
   Ο  κ. Μιχ. Καρχιμάκης ανέφερε ότι η συνάντηση με την κινεζική αντιπροσωπεία είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο επίκεντρο της προσπάθειας για διεύρυνση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, στον τομέα των εμπορικών συναλλαγών, των πολιτιστικών ανταλλαγών, αλλά και της προώθησης των αγροτικών μας προϊόντων, που είναι υψηλής διατροφικής αξίας.
    «Αυτό», επεσήμανε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, «διαμορφώνει ένα βιώσιμο πλαίσιο εξωστρέφειας της ελληνικής παραγωγής, προς όφελος της Ελλάδας, που συναντιέται σε κοινά πολιτιστικά και οικονομικά σημεία αναφοράς με τη φίλη χώρα της Κίνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: