Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ : «Δεν κυβερνάµε χωρίς τον λαό»

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης

  Κάλεσµα για επαναβεβαίωση της λαϊκής εντολής του 2009 συνιστά ουσιαστικά για την κυβέρνηση η αναµέτρηση της 7ης Νοεµβρίου για τους δήµους και τις περιφέρειες της χώρας.
   Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης µε τη συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» καθιστά σαφές ότι µόνο µε τη συµπαράταξη του λαού η κυβέρνηση θα µπορέσει να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.
   Καλώντας τη «µεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία των Ελλήνων» να πάρει θέση για τις εξελίξεις στη χώρα, ο κ. Ραγκούσης θέτει προ των ευθυνών του και τον Γιάννη Δηµαρά, επισηµαίνοντας ότι εκ των πραγµάτων συµµετέχει σε µια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης. Ο υπουργός Εσωτερικών ασκεί οξύτατη κριτική στον Αντώνη Σαµαρά λέγοντας ότι λειτουργεί µε γνώµονα το µικροκοµµατικό και προσωπικό συµφέρον του κάτι που κάνει για δεύτερη φορά.
Επίσης αρνείται ότι έχει ρόλο συντονιστή της κυβέρνησης διευκρινίζοντας πως η ευθύνη του σχετίζεται µε την παραγωγή του στρατηγικού σχεδιασµού και την προώθηση του κυβερνητικού έργου, όχι όµως και µε τη διαχείριση ενδοκυβερνητικών διενέξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: