Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Γιάννης Δημαράς : «Είχα επαφές με όλα τα κόμματα»

«Σεβαστή η δυσπιστία του κόσμου»


    «Επαφές και κουβέντες με όλους τους πολιτικούς, από όλους τους χώρους» δηλώνει ότι είχε ο κ. Γιάννης Δημαράς πριν θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια της Αττικής τη  δήλωση αυτή έκανε ο κ. Δημαράς στο Mega  κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, η οποία κάνει λόγο για δίωρη συνάντηση του υποψήφιου  περιφερειάρχη κ.Γ. Δημαρά με τον κ.Αντ. Σαμαρά, το καλοκαίρι στη Μουρούζη, λίγα μέτρα πιο πάνω από την Ρηγίλλης στο πατρικό σπίτι του κ.Αντ.Σαμαρά.
    «Δεν θέλω να απαντήσω στο δημοσίευμα» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Δημαράς.
  «Θα σας πω όμως, με κάθε ειλικρίνεια, ότι είχα επαφές με όλους τους πολιτικούς όλων των χώρων, όταν ακόμα σκεφτόμουνα και έθετα τη σκέψη μου και υπό την κρίση τους λιγάκι, αν θέλετε. Αλλά ούτε μου πρότειναν, ούτε τους πρότεινα κάτι συγκεκριμένο», συμπλήρωσε.
   «Να μην απαριθμήσω ονόματα, αλλά πιστέψτε με ότι συνάντησα όλους τους πολιτικούς αρχηγούς» πρόσθεσε ο κ. Γιάννης Δημαράς.
Εντούτοις, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Αριστερά αρνούνται ότι υπήρξε συνάντηση με τον κ. Δημαρά.
   «Ο Γ.Δημαράς, μιλώντας στο Mega και αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, είπε ότι έχει συναντηθεί με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Αυτό, όσον αφορά το ΚΚΕ, είναι ψευδές. Δεν υπήρξε καμία τέτοια ή άλλου είδους συνάντηση του Γ.Δημαρά με την Αλέκα Παπαρήγα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός.
    Ο Αλέξης Τσίπρας, ερωτηθείς σχετικά κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Κυριακή, διέψευσε ότι υπήρξε συνάντηση με τον κ. Δημαρά. «Δεν έτυχε να τον συναντήσω ο ίδιος» είπε ο κ. Τσίπρας.
    Επίσης, συνεργάτης του Γ.Καρατζαφέρη, ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «ουδέποτε υπήρξε θέμα συνάντησης του κ. Δημαρά με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ».
   «Ο κ. Δημαράς ισχυρίστηκε το πρωί στο Mega ότι συναντήθηκε με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Καμία τέτοια συνάντηση δεν υπήρξε μεταξύ του προέδρου της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Φώτη Κουβέλη και του κ. Δημαρά» αναφέρει και η Δημοκρατική Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: