Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Κ.Μητσοτάκης : H Ελλάδα ήταν πτωχευμένη από το 1990

Κάνω έκκληση στον Παπανδρέου «να σοβαρευτεί»
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

     H Ελλάδα ήταν πτωχευμένη από το 1990 υποστήριξε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σημειώνοντας πως ευθύνες έχουν και τα δύο μεγάλα κόμματα.
 «Είναι ανάγκη, χάριν της ιστορίας, να πούμε μία πολύ απλή αλήθεια: Φταίνε και τα δύο μεγάλα κόμματα» είπε ο κ.Κ.Μητσοτάκης.
 Στην ίδια συνέντευξη, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ άσκησε κριτική τόσο στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου όσο και στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή, ενώ χαρακτήρισε «λαϊκιστή» τον Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο εμμέσως εξέφρασε την εκτίμηση πως αν συνεχίσει σε αυτή τη λογική δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός.
Αναφερόμενος στις κυβερνήσεις του Κώστα Καραμανλή ο επίτιμος Πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε πως έχουν και αυτές μεγάλο μέρος της ευθύνης. «Η ΝΔ με απογοήτευσε», δήλωσε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως είχε πολλές φορές προειδοποιήσει τον Κώστα Καραμανλή ότι η χώρα οδεύει προς την καταστροφή».
   Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε κωμικό, γελοίο και επιζήμιο το να γίνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία κάνοντας έκκληση στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά να σταματήσει αυτή η κουβέντα «Αρκετά έχει διασυρθεί η χώρα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: