Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Γ.Πεταλωτής : ''O κ.Σαμαράς και η ΝΔ, αποτυγχάνουν να πείσουν''

Άντε πάλι…
 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Γ.Πεταλωτής

   Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Γ.Πεταλωτής απαντώντας σε δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ κ.Αντ.Σαμαρά, τόνισε :
 «Για άλλη μια φορά σήμερα, ο κ. Σαμαράς και η ΝΔ, αποτυγχάνουν να πείσουν ότι διαθέτουν έστω ψήγματα πολιτικού λόγου, σχεδίου, οράματος και λύσεων για τα προβλήματα της χώρας που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Για άλλη μια φορά επιχειρεί μάταια να σπιλώσει τον πολυμέτωπο αγώνα της χώρας μας στο εξωτερικό για την ανόρθωση της αξιοπιστίας μας, που η παράταξή του έριξε στα τάρταρα. Αγώνα που ποτέ οι ίδιοι δεν έδωσαν γιατί λιποτάκτησαν.
    Για άλλη μια φορά ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να εγκλωβίσει τους Έλληνες πολίτες σε ένα ψεύτικο δίλημμα περί μνημονίου ή μη. Ας αντιληφθεί επιτέλους ότι το πραγματικό δίλημμα είναι η συντήρηση απέναντι στην πρόοδο, η επιδοματική πολιτική απέναντι στην βιώσιμη, υγιή και διαφανή ανάπτυξη, οι παρωχημένες πελατειακές και αδιαφανείς τακτικές του χτες, που μας έφεραν ως εδώ, απέναντι στην διαφάνεια, την χρηστή διαχείριση και τη δημόσια λογοδοσία.
Και να είναι σίγουρος ο κ. Σαμαράς, ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν μνήμη, έχουν κρίση και αντιλαμβάνονται πλήρως το πραγματικό δίλημμα. Μόνο που δεν θα συμφέρει την παράταξή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: