Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ηχηρή ''Πράσινη πρεμιέρα'' για Αθήνα και Αττική

Γ.Ραγκούσης και Γ.Καμίνης

    Χθες το βράδυ (θέατρο Ολύμπια) πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη εκδήλωση για τις υποψηφιότητες του περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Σγουρού και του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη. Επρόκειτο για την ''ηχηρή'' πρεμιέρα της προσπάθειας του κυβερνώντος κόμματος να ενισχύσει τις υποψηφιότητες με το «πράσινο χρίσμα» στη δύσκολη μάχη της Περιφέρειας Αττικής και της Αθήνας.
     «Δεν θα επιτρέψει ο ελληνικός λαός να πάμε πίσω σε αυτά που χρεοκόπησαν τη χώρα» είπε χθες ο κ. Ραγκούσης, ενώ ο κ. Καμίνης μίλησε για την τόλμη των δυνάμεων που τον στηρίζουν καθώς, όπως είπε, χρειάστηκε «όλοι να κάνουν τις υπερβάσεις τους».
  Παρόντες και ομιλητές στην εκδήλωση ο εμπνευστής του «Καλλικράτη» υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης και του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ κ. Μ. Καρχιμάκης, πλαισιωμένοι από υπουργούς, υφυπουργούς και βουλευτές, όπως η κυρία ΜαριλίζαΞενογιαννακοπούλου , η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου , ο κ. Χρ. Παπουτσής, η κυρία Λούκα Κατσέλη, ο κ. Π. Μπεγλίτης, ο κ. Κ. Σκανδαλίδης, ο κ. Π. Οικονόμου, η κυρία Μιλένα Αποστολάκη κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: