Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Πέτρος Τατούλης : ''Είμαι πεπεισμένος οτι η νεολαία θα μας εμπιστευτεί ''

 cf84ceb1cf84cebfcf85cebbceb7cf8323 ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης


       Ως αυριανός πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης με την ψήφο των Πελοποννησίων, ο Πέτρος Τατούλης με αφοπλιστική ειλικρίνεια και εντιμότητα δηλώνει να κάνει την νεολαία να εμπιστευτεί την πολιτική και τους πολιτικούς ,να δώσει απαντήσεις στα καυτά ερωτήματά της και λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της. 
''Δεν θα πάμε με ηθικοπλασίες και ηθικισμούς να προσεγγίσουμε την νεολαία Είναι παλιές ξεπερασμένες μέθοδοι.  
     Η σημερινή νεολαία είναι απογοητευμένη γιατί βλέπει ότι δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί της. Γιατί βλέπει ότι παίρνουμε αποφάσεις γι αυτήν χωρίς αυτήν!
      Είναι απογοητευμένη γιατί δεν έχει καμία προσδοκία ελπίδας.
      Είναι απογοητευμένη γιατί βλέπει όλους εμάς τους υπερήφανους Έλληνες να έχουμε οδηγήσει την χώρα μας σε αυτή την απαξίωση. Είναι απογοητευμένη γιατί βλέπει όλους εμάς που δήθεν αγωνιά με για το μέλλον της νεολαίας να της έχουμε χρεώσει χρέη και υποχρεώσεις για τις δύο επόμενες γενιές!

    Πως λοιπόν η νεολαία να εμπιστευτεί την σημερινή δρώσα πολιτική πραγματικότητα όταν ό,τι έχουμε κάνει πάντα ήταν εις βάρος της. Ήταν πάντοτε απέναντί της.Ήταν πάντοτε εναντίον της''.
    Επίσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης πλέκει το εγκώμιο του διαδικτυακού χώρου και δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό και αποφασιστικό τρόπο ότι :


''Εμείς θα κάνουμε την Περιφέρεια της Πελοποννήσου πιλότο στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση όπου οι παραγόμενες και προσφερόμενες υπηρεσίες θα είναι υψηλού επιπέδου, όπου ο πολίτης σίγουρα θα εμπιστεύεται την Δημόσια Διοίκηση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: