Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Γ.Παπανδρέου : «Οι πολίτες με γνωρίζουν, δεν μπλοφάρω»

«Δεν μπλοφάρω, δεν δραπετεύω»
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

     Ψήφο ευθύνης και εμπιστοσύνης μέσα από τις αυτοδιοίκητες κάλπες ζητά από τους πολίτες ο Γιώργος Παπανδρέου και αφήνει εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών.
   «Οι πολίτες με γνωρίζουν, δεν μπλοφάρω» αναφέρει ο Γιώργος Παπανδρέου και σημειώνει : 
   «Δεν δραπετεύω από τα προβλήματα δεν υπολογίζω την υστεροφημία μου μπροστά στην επιτακτική ανάγκη και το μέγεθος των προκλήσεων».
    Ο πρωθυπουργός πάντως επιτίθεται με σφοδρότητα στη Νέας Δημοκρατία και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο κατηγορεί για διγλωσσία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Άλλα κάνει μέσα, άλλα λέει έξω.
    Η διγλωσσία του είναι απροκάλυπτη. Η σκοπιμότητα προφανής. Ορισμένοι πίστεψαν ανεύθυνα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πουλήσουν ευχάριστες αλλά ανύπαρκτες λύσεις στους πολίτες κοινώς «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».
   Με συνέντευξή του στην εφημερίδα''Real News''επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι:
    «Αν δείξουμε ότι λυγίζουμε στα μέσα του δρόμου και ότι οδηγούμαστε σε αποσταθεροποίηση θα χαθεί η εμπιστοσύνη στη χώρα» για να συμπληρώσει με νόημα ότι:
   «Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα υπάρχει άλλη λύση από το να μιλήσει ο ελληνικός λαός για να καταδικάσει την πολιτική αποσταθεροποίησης της χώρας και να αποφασίσει για την πορεία της στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: