Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πέτρος Τατούλης : ''Είμαστε όλοι …Πελοποννήσιοι''

Εκδήλωση Πέτρου Τατούλη στην Αθήνα για τους Ετεροδημότες
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης

     Με μια ενωτικού χαρακτήρα πρόσκληση προς τους πολίτες της Πελοποννήσου, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας ή πολιτικής προέλευσης, ξεκίνησε την ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, απευθυνόμενος στους ετεροδημότες της Περιφέρειας που κατοικούν στην πρωτεύουσα.
       «Εμείς σήμερα,  όλοι εμείς  έχουμε αποφασίσει να πάμε μπροστά» τόνισε εν μέσω χειροκροτημάτων, καλώντας σε συστράτευση τους πολίτες της Πελοποννήσου, για την δημιουργία «μιας νέας πατρίδας της αλληλλεγγύης, της συνοχής και της δημιουργίας»
    «Πάντα πίστευα στην ανάγκη για απόλυτη διαφάνεια ως θεμέλιο του ίδιου του δημοκρατικού μας εγχειρήματος. Διαφάνεια στο σχεδιασμό. Διαφάνεια στον έλεγχο. Διαφάνεια μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Αλλά και αποτελεσματικότητα. Χειροπιαστά αποτελέσματα. Μετρήσιμες πολιτικές
    Το διακύβευμα των εκλογών σημείωσε ο Πέτρος Τατούλης είναι: «μπορούμε να κάνουμε την περιφέρεια Πελοποννήσου μια Ευρωπαϊκή Περιφέρεια,  ένα πρότυπο τοπικής  οικονομίας παράδειγμα για την  έξοδο της χωράς από την κρίση
    Ολοκληρώνοντας την ομιλία του εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων, ο Πέτρος Τατούλης απάντησε και στον αντίπαλο του:
    «Εμείς στη «Νέα Πελοπόννησο» δεν στηρίζουμε πρόσωπα. Στηρίζουμε τους θεσμούς και αξιοποιούμε τα πρόσωπα.  Στη  Νέα Περιφέρεια, είμαστε όλοι και Μεσσήνιοι,  είμαστε όλοι και Αρκάδες, είμαστε όλοι και Κορίνθιοι, είμαστε όλοι και Λάκωνες, είμαστε όλοι και Αργολιδείς. Είμαστε όλοι …Πελοποννήσιοι» καταλήγοντας με έμφαση υπό τον ήχο των παρατεταμένων χειροκροτημάτων «Ας μην προσπαθούν κάποιοι  να σηκώσουν ανάμεσα μας διαχωριστικά τείχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: