Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου απόψε στις 9 με μήνυμα για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

   Διακαναλική συνέντευξη  θα δώσει απόψε στις 9, από το Μέγαρο Μαξίμου  ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός,  αναμένεται να ζητήσει στήριξη  του κυβερνητικού έργου από τον α' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
  Ο κ. Παπανδρέου θα καλέσει τον ελληνικό λαό να επιβεβαιώσει την εµπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, υπονοώντας πως αν το αποτέλεσµα της κάλπης, κυρίως στον πρώτο γύρο, δείξει εικόνα ανατροπής στον εκλογικό συσχετισµό, δεν µπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα προσφυγής σε εκλογές.
Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να τονίσει µε έµφαση ότι οι πολίτες καλούνται στις 7 Νοεµβρίου να επιλέξουν ανάµεσα στην προοπτική σωτηρίας της χώρας ή στην απειλή της χρεοκοπίας και θα επισηµάνει: «Ή αφήνουµε την προσπάθεια να πάει χαµένη µαζί µε τις θυσίες ενός ολόκληρου λαού ή χτίζουµε πάνω στην έως σήµερα πορεία µας και την ολοκληρώνουµε».
 Η συνέντευξη θα µεταδοθεί ζωντανά, θα αρχίσει στις εννέα το βράδυ και θα έχει διάρκεια περίπου µιάµισης ώρας. Την τηλεοπτική κάλυψη έχει αναλάβει η ΕΡΤ, η οποία θα στήσει οκτώ κάµερες στο πρωθυπουργικό γραφείο και θα δώσει «pool» εικόνα ταυτόχρονα σε όλα τα κανάλια.
Τη συνέντευξη θα συντονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος και θα δίνει τον λόγο στους εκπροσώπους των καναλιών -  Όλγα Τρέμη (Μega) - Μαρία Χούκλη (Αntenna) - Αιµίλιο Λιάτσο (Star) -  Ανδρέα Κωνσταντάτο (Αlter) -  Αντώνη Σρόιτερ (Αlpha) - Σία Κοσιώνη (Σκάι) - και Προκόπη Δούκα (ΝΕΤ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: