Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Γ. Παπανδρέου - Ψήφος ευθύνης ή κάλπες ξανά

Καθαρή νίκη, αλλιώς εκλογές
O Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου

   Ο Πρωθυπουργός  κ. Γ. Παπανδρέου  απηύθυνε «προσκλητήριο ευθύνης» κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε σε εκπροσώπους επτά τηλεοπτικών σταθμών και επισήμανε ότι ο «συναγερμός δεν έχει λήξει», ενώ συνέδεσε ευθέως το μέλλον των ευρύτερων αλλαγών με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, λέγοντας ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
«Αν τώρα λυγίσουμε,σταματήσουμε και δεν συνεχίσουμε με συνέπεια,θα χαθούν όλες οι θυσίες.Θα κατρακυλήσουμε στο παρελθόν» είπε ο Πρωθυπουργός και επισήμανε ότι ζητεί από τους πολίτες ψήφο ελπίδας και ευθύνης απέναντι στην ψήφο διαμαρτυρίας που ζητεί η ΝΔ.
    O κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι θα εκλάβει ως θετική την ψήφο αν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών φανεί ότι το ΠαΣοΚ έχει πετύχει μια καθαρή νίκη και τόνισε ότι όλα αυτά θα συναθροιστούν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Θέλοντας να δείξει το πόσο κρίσιμη θεωρεί την ψήφο της 7ης Νοεμβρίου, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι μια αδύναμη κυβέρνηση θα δυσκολευτεί στο εξωτερικό, ενώ μια ισχυρή κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες όταν έλθει η ώρα να επαναδιαπραγματευθεί τους επαχθείς όρους του μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: