Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Χρ.Παπουτσής : ''Αρραγής η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, στηρίζει την κυβέρνηση''

O γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Παπουτσής


         Απάντηση στους «αρρωστημένους εγκεφάλους» που «διακινούν αθλιότητες» περί διαφωνιών εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου επιχείρησε να δώσει ο γραμματέας της ΚΟ Χρήστος Παπουτσής.
     Κατά τη σύσκεψη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ,  με τη συμμετοχή των προέδρων των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών ο κ. Παπουτσής δήλωσε:

     «Ποιος είναι αυτός ο αρρωστημένος εγκέφαλος, ο οποίος διακινεί παντού αυτές τις αθλιότητες; Ποιοι είναι αυτοί οι ανόητοι που αμφισβητούν ότι οι βουλευτές θα στηρίξουμε με την ψήφο μας τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης;
     ''Δίνουμε τον αγώνα με απόλυτη ευθύνη''.  ''Εκφράζουμε την αγωνία των πολιτών''.   

       Υποστηρίζουμε επώδυνα μέτρα, συχνά με πόνο ψυχής, γιατί η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ. Δεν δεχόμαστε κανέναν να αμφισβητεί την υπευθυνότητα και την πολιτική μας συνέπεια.        Αλλά κανείς δεν πρόκειται να φιμώσει τους βουλευτές. Θα κάνουμε συνεχώς δημιουργικές παρεμβάσεις με στόχο την αποτελεσματικότητα των μέτρων και θα προσπαθούμε για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο που βιώνουμε σήμερα. 
       Και θα επιμένουμε να έχουμε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης και διαύλους επικοινωνίας με τους πολίτες και την κοινωνία. Τελεία και παύλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: