Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

''Επικοινωνιακή αντεπίθεση Μαξίμου''


         Πέρα από τις κάλπες, τις υποψηφιότητες και τον ανασχηματισμό που αφορούν στενά το πολιτικό σύστημα, το Μέγαρο Μαξίμου ξεκινά επικοινωνιακή αντεπίθεση για τον έλεγχο των αντιδράσεων των πολιτών και των συνδικάτων.
         Το υπουργείο Εργασίας έλαβε εντολή να ετοιμάσει ένα non paper, στο οποίο θα αναφέρεται αναλυτικά το τι αλλάζει και προς ποια κατεύθυνση. Ποιοι και τι χάνουν.
        «Γιατί ουσιαστικά θίγονται μονάχα όσοι είχαν προκλητικά προνόμια σε βάρος όλων των υπολοίπων, η κατάσταση για τους οποίους αλλάζει ελάχιστα», υποστηρίζουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού.
        Το non paper θα δοθεί σε όλους τους υπουργούς και τους βουλευτές, με στόχο να ενημερώνουν τους πολίτες και, το κυριότερο, να βγουν και να υπερασπιστούν την κυβερνητική πολιτική στα μέσα ενημέρωσης.
        Μόλις επιστρέψει από τα ταξίδια του ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει σειρά εξορμήσεων στην επαρχία, ώστε να αλλάξει το πολιτικό κλίμα
        O κ. Γ. Παπανδρέου θα επιχειρήσει να αναδείξει την κοινωνική και αναπτυξιακή διάσταση της πολιτικής του, ελπίζοντας ότι το καλοκαίρι θα φέρει τουρίστες και έσοδα στα δημόσια ταμεία και στα πορτοφόλια των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: