Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

''Αντεπίθεση Πεταλωτή σε Σαμαρά''

 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Γιώργος Πεταλωτής


      Σκληρή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στα όσα υποστήριξε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του.
     Ο  κ.Πεταλωτής μιλά για ''ανερμάτιστη πολιτική θέση'' της ΝΔ και ''αναμασημένες συκοφαντίες'' εις βάρος του ΠΑΣΟΚ.
      Ερμηνεύει μάλιστα τον αρχηγό της ΝΔ, σημειώνοντας πως κατά την ομιλία του προσπάθησε προφανώς να ''ενώσει'' τις τάσεις του κόμματός του, θεωρώντας όμως πως «όχι απλώς απέτυχε, αλλά κατέστησε ακόμα πιο χαοτική και ανερμάτιστη την πολιτική θέση της ΝΔ».
     Δια μέσου του εκπροσώπου της, η κυβέρνηση κατηγορεί τον κ. Σαμαρά για παντελή έλλειψη πολιτικού λόγου και στοιχειώδους ανάλυσης, αλλά και για την πεποίθηση ότι θα βγει από τα αδιέξοδά του κατηγορώντας την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με ''αναμασημένες συκοφαντίες'', όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

      «Από την θεωρητική συγγνώμη για την ''διακυβέρνηση Καραμανλή'', πέρασε σήμερα στην ''εξύμνησή'' της, προκαλώντας περισσότερη ''σύγχυση'' στην ήδη ταραγμένη αξιωματική αντιπολίτευση», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο κ.Πεταλωτής.
      Όσο για την κυβέρνηση, τονίζει ότι συνεχίζει το έργο της με σταθερότητα και πλήρη συνείδηση της ιστορικής της ευθύνης για τη ''διάσωση της χώρας'', φράση που χρησιμοποιείται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες, μετά τη χθεσινή αποστροφή του λόγου του Γιώργου Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από τις Βρυξέλλες μετά το πέρας των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.

      «Αυτό είναι που δεν μπορεί να κατανοήσει ο αρχηγός της ΝΔ, για αυτό και η επαφή του κόμματός του με την πολιτική πραγματικότητα είναι πλέον ανύπαρκτη», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, περνώντας έτσι ευθέως στην αντεπίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: